Slavíme 20 let Cleverlance!
01.07.2020
Slavíme 20 let Cleverlance!

​Samotáři. Gladiátor. X-Men. Tyto filmy měly premiéru v roce 2000. Stejně jako první část počítačové hry The Sims. Mohli jste si koupit první flash disk s kapacitou 8 MB, stál 1131 Kč.

A světlo světa v tomto roce poprvé spatřila také Cleverlance.

20 let v IT firmě by mohlo vzbuzovat i pocit neklidu. Není to v tak rychlém oboru moc? Jak se dá držet krok s vývojem, když jako firma zrajete? V Cleverlance odpovídáme: 20 let je v klidu, když „nedržíte krok". Když ten krok udáváte.

Vyvíjíme se a vyvíjíme software

Věděli jste, že první zakázku jsme měli v Německu a šlo o projekt v jazyce Java? Dnes máme projekty, zakázky a produkty v řadě programovacích jazyků a odvětví. V Cleverlance se stále vyvíjíme a když je potřeba, adaptujeme se na měnící se podmínky - nové technologie, požadavky zákazníků, styl řízení projektů. Neustále vše testujeme, jednak aby bylo chyb co nejméně a také abychom se z nich poučili. Rozmanitost je u nás tedy zaručena. Aby ne, je nás k tisícovce a každý v našem týmu je jiný a má své superschopnosti: někdo je víc stratég, někdo analytik, někdo mluví kódem a někdo projektuje v obrazech. Důležité je, že se umíme domluvit a ctíme společné hodnoty.

Různé živočišné druhy, jeden společný cíl

Proč mluvíme o evoluci, adaptaci a diverzitě? Rozhodli jsme se, že oslavu 20. narozenin si nenecháme ujít ani v podmínkách, které hromadným oslavám právě nepřejí. V příštích týdnech vám představíme téma 20 let evoluce druhů. Seznámíme vás s tím, kde v přírodě byste našli paralely s naším týmovým uspořádáním a způsobem fungování a jaké naše superskills můžete využívat. To, jací jsme, je evoluční výhodou i pro vás, ať už jste našimi kolegy, klienty či partnery.

Sledujte naše sítě: Facebook, Instagram a LinkedIn


#20letcleverlance #20letevolucedruhu #slavime20let #WeCreateIT