Hodnoty Cleverlance
15.04.2020
Hodnoty Cleverlance

Koronavirová situace je přísným auditorem mnoha společností. Po prvním měsíci práce z domova můžeme říci, že v Cleverlance auditem procházíme se ctí. Stavebními kameny tohoto úspěchu je pečlivé HR, šikovné IT oddělení a schopný tým manažerů. A hlavně stovky skvělých zaměstanců. To všechno spojují naše hodnoty. Nejsou to jen písmenka na hrnku, ale žitá realita.

Spolupráce a Slušnost

Víme, že můžeme kolegům věřit. Kdykoliv se na sebe můžeme obrátit. Vždycky si pomůžeme. Své kolegy i klienty respektujeme a jsme k sobě ohleduplní. Své smluvní závazky plníme řádně a včas, dodržujeme platná pravidla a zákony. Jsme přátelská firma s dobrými vztahy - a funguje to i při práci z domova.

Výsledky a Volnost

Nemusíme všechno dělat podle šablon nebo směrnic. Máme do velké míry volné pole působnosti. Můžeme používat nástroje, které nám osobně vyhovují. Můžeme rozvíjet své nápady a nikdo nás v tom nebrzdí. Vždy nám jde ale o to, aby byl na konci včas kvalitní výsledek, který se od nás očekává. S Home Office to umíme skloubit skvěle.

Nápady a Nadšení

Je pro nás zvykem brát iniciativu a odpovědnost do svých rukou. To nám umožňuje prosadit nápady, kterým věříme. A to nás baví. Dobrá práce totiž nemůže vzniknout, když se při ní člověk dobře nebaví. V Cleverlance to dobře víme. Mrkněte na náš Instagram!

Kreativita a Komunikace

Aktivně nasloucháme klientovi a vždy si ověřujeme, zda mu správně rozumíme. To nám pomáhá s ním vytvářet lepší vztah, a tak přesněji naplňovat jeho i naše očekávání. Kreativita pro nás není bezduché pálení nápadů, které se nám zdají zajímavé, ale neustálý proces hledání, diskutování a iterování nových cest a řešení. A svůj kanál komunikace si umíme najít, i když se zrovna nechodí do kanceláří.