Osm důvodů, proč si zjednodušit život a psát diplomku s Cleverlance!
17.04.2019
Osm důvodů, proč si zjednodušit život a psát diplomku s Cleverlance!

Diplomka nebo bakalářka? Pojď psát na téma, které tě skutečně zajímá a baví! Napiš práci, která má smysl a nestane se jen podložkou pod viklající stůl. Tvá práce a znalosti budou do budoucna přínosné i pro další lidi.

I ty můžeš využít šance, kterou ti nabízíme. Zjisti, jestli jsi na správném nástupišti své budoucí kariéry a jedeš tím správným směrem, kterému se chceš věnovat.

Po odevzdání diplomky třeba naskočíš do týmu Cleverlance, tedy mezi lidi, které už budeš znát. Ale není to povinné, můžeš samozřejmě zamířit i jinam nebo do v jiného oboru.

Lákají tě moderní technologie? U nás se nemusíš bát, že budeš pracovat na prehistorických věcech. Zkusíš si technologie, které aktuálně na trhu frčí.

Opři se o zázemí jedné z TOP českých IT firem, která jede na různých programovacích jazycích a zakládá si na šikovných lidech: máme vymakaný testerský tým, kvalitní BA / IT analytiky, schopné projekťáky a fakt skvělé programátory. Můžeš začít třeba jako juniorní tester nebo vývojář a časem se posunout třeba do vývoje mobilních aplikací, nebo třeba do DevOpsu...

My tě v psaní diplomky podpoříme a rozhodně tě nenecháme na holičkách. Stačí, když si půjdeš za svým a svou práci si odvedeš poctivě.

Kariéru v IT můžeš nastartovat různě. U nás máš jistotu, že Ti poskytneme tu nejlepší podporu - jsme leaderem v rozvoji juniorů. Mrkni na náš Facebook nebo Instagram.

A je velká šance, že se trefíme do témat, která tě zajímají.

Screenshot 2019-04-17 at 16.35.29.png

Máš vybráno? Super! Nezapomeň sdílet tento článek, třeba si vyberou (i) tví kamarádi či spolužáci.

Kontakt: diplomky@cleverlance.com.