Aplikace Domácí štěstí
01.04.2016
Aplikace Domácí štěstí

Při navrhování mobilních aplikací v Cleverlance se snažíme maximálně vyjít vstříc koncovému uživateli. Našimi zákazníky jsou ale většinou banky či telekomunikační společnosti a aplikace píšeme pro jejich klienty. Nyní jsme se rozhodli zaměřit přímo na jednoho každého z vás.

Vyvinuli jsme pro vás novou aplikaci, která vám pomůže dosáhnout štěstí v partnerském vztahu! Po rozsáhlém testování jsme vyladili rozdílné prvky aplikace pro muže a ženy. Určitě jste slyšeli nebo četli, že “Muži jsou z Marsu a ženy z Venuše” a potvrdil to i náš výzkum. Vzhledem k rozdílným nárokům a požadavkům má aplikace pro muže jednoduché promyšlené rozhraní o jediné obrazovce, přesně dle zásad moderního UX; aplikace pro ženy naopak zrcadlí rozsáhlý duševní svět těchto něžných stvoření i jejich požadavků a nabízí bohatý výběr možností na několika obrazovkách.

clance-ovladni-zenu-muze.png 

Aplikace je vhodná i pro nesmělé páry, které se ostýchají říct své touhy nahlas,“ říká M. J., partnerský poradce, který stál za vznikem tohoto projektu. „V nitru každého z nás je touha ovládnout toho druhého, ale někteří jedinci nelibě nesou být ovládáni. Toto zcela přirozeně řeší náš produkt, díky kterému si to dotyčný vůbec neuvědomí,“ dodává M. J.

ovladni-preview-muze_main.png 

Betatestování aplikace u nás v Cleverlance přineslo zlepšení partnerských vztahů našich zaměstnanců, což se pozitivně odráží i v jejich pracovních výkonech. Máme důvod se domnívat, že několik chystaných svateb v příštím měsíci je jasným důsledkem používání našeho produktu,“ dodala V. J., koordinátorka projektu.

ovladni-preview-zenu.png 

Věříme, že i vám tato aplikace pomůže budovat a rozvíjet šťastné vztahy!

 

S ohledem na datum příspěvku jste správně vydedukovali, že se jedná o apríl. Věříme, že vaše partnerské vztahy a komunikace doma bude fungovat i bez dálkového ovládání na drahou polovičku!