Bezpečnost především!
13.01.2017
Bezpečnost především!

Počítačová bezpečnost je téma omílané ze všech stran a stále více. A dávno už se netýká jen počítačů, ale i mobilů, aut a vůbec všech IoT zařízení. Naše dceřiná společnost AEC se tomuto tématu věnuje už dlouhá léta a pořádá také každoroční setkání odborníků z řad manažerů i bezpečnostních specialistů: konferenci SECURITY. Už 25 let!

SECURITY 2017 se koná ve čtvrtek 23. února v Clarion Congress Hotel Praha.

Konference je rozdělena na manažerskou a technickou sekci. Přednášky v jednotlivých sálech probíhají zcela synchronně, účastníci mohou mezi sály volně přecházet a sestavit si tak vlastní program, který plně vyhovuje jejich zájmům. Velký důraz je kladen na odbornou úroveň jednotlivých přednášek a maximální přínos pro účastníky; konference je nezávislá, tedy bez marketingově a obchodně zaměřených prezentací.

security.png Podívejte se na sestřih z loňské konference.


Prezentace v technickém sále se zaměří na velmi aktuální problém ransomwaru a s tím související detekce malwaru, útoky a zabezpečení Internetu věcí (Internet of Things) a řízení a správu privilegovaných účtů. V manažerském sále bude dominovat horké téma GDPR. Na základě vyhodnocení loňské návštěvnické ankety celý program opět doplní vysoké množství případových studií.

Capture the Flag 2017

Jedním z mnoha doplňkových programů je oblíbená testovací laboratoř, ve které si účastníci mohou sami vyzkoušet hackerské techniky a ověřit si své znalosti formou soutěže. Přijďte se zúčastnit a vyhrát některou z hodnotných cen!

ctf.JPG 

CERTIFIKACE

​Držitelé certifikací CGEIT, CISA, CISM, CRISC si mohou za účast započítat CPE hodiny.

Více informací o konferenci včetně podrobného programu a možnosti on-line registrace najdete na webu http://konferencesecurity.cz. Zde také naleznete archív minulých ročníků včetně fotogalerií, reportáží a dalších užitečných informací.

hackert.jpg