Zbrusu nový magazín IT právě vychází!
13.06.2017
Zbrusu nový magazín IT právě vychází!

​Chtěli jsme vám toho říct tolik, že nestačily sociální sítě ani blog, ale připravili jsme pro vás s láskou zpracovaný #IT magazín. Malou upoutávku ukážeme zde a odkaz na celý magazín najdete na konci článku. ​

Jakmile se společnost zabývá spoustou projektů a má velké množství aktivit, není pro každého snadné držet track. I z toho důvodu vznikl magazín IT, aby všichni, které to bude zajímat, měli přehled. Novinky i cesta firmy, inspirativní rozhovory, lifestyle sekce, která trochu vyšvihne váš vzhled a způsob života.

O čem dál se v magazínu doč​tete?

Bussiness, protože je dobré vědět, co se děje. Jak vznikla a jak se proměnila společnost Cleverance? 

brand.jpg Co ji čeká v budoucnosti a co znamenají inovace?

clevernews.jpgCleverance pracuje na spoustě různých projektů, mimo jiné třeba taky pomohla vzniknout bance. Normálka. 

creditas.jpg

Dá se ostatně říct, že banky jsou pro Cleverlance srdcovka. 

KB.jpg

Inspirace, protože všichni se někam posouv​áme

Jestliže vás zajímá, jak vypadá cesta úspěšného člověka na vrchol, přečtěte si rozhovor s šéfem Petrem Štrosem.

interview.jpg„Inspirovat“ se můžete i k nákupu nejlepší klučičí hračky – Mustangu. Protože pocit ze větru ve vlasech za volantem takové lahůdky nic nenahradí…​

mustang.jpgLifestyle, protože​ člověk vždycky má co zlepšovat

Pokud se chcete správně obléknout na pracovní schůzku, vybrat si dokonalý oblek, vybavit si domov tech vychytávkami, vybrali jsme to nejlepší a nejdůležitější, co potřebujete vědět.

Perfektní volba vhodného dress code je zásadní, pokud chcete vypadat profesionálně, sofistikovaně a jako že víte, co s životem děláte.

dresscode.jpg…do kanceláře ale nemusíte chodit jen v obleku. Naučíte se správně zacházet s elegantním office oblékáním, které je mnohem pohodlnější než oblek, přesto vypadá stejně dobře.

officeAttire.jpgVybavit si dům je jako stahovat ty správné aplikace do telefonu. Vybavte se tím, co vám usnadní život a váš domov posune do budoucnosti. 

futurehome.jpg 

Sport, vlastní challenge, cesta k cíli i odreagování. To všechno je pro nás běh. Je to skvělá individuální záležito​st, nebo můžete běhat s partou skvělých lidí.​

behani.jpgMy v Cleverlance běháme rádi! 

Chcete si přečíst ještě víc? Čtěte: https://issuu.com/itmagazin/docs/001

Kateřina Borovanská, agentura Freya​